Fsbuild-2 Flight Planner

Fsbuild 2 support forum
It is currently Sun May 31, 2020 11:26 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fsbuild 2.4.0.32 Update
PostPosted: Sat Dec 20, 2014 8:08 pm 
Offline

Joined: Thu May 19, 2005 3:45 pm
Posts: 3902
Location: NJ, USA
Note: This update will not work unless the full version of Fsbuild2 has already been installed.

http://www.fsbuild.com/dl/Fsbuild_24032_update.exe

Release/Update History

- 2.4.0.32 - (Dec 2014) Added: Export to iFLY 747 (v2)


- 2.4.0.31 - Fixed: Non standard airway not interpreted correctly (ex N402E)
- 2.4.0.29 - Fixed: Some SID's not being interpreted correctly
- 2.4.0.28 - Fixed: 2 character Intersections along airways not being processed correctly.
- 2.4.0.27 - Fixed: VECC apt PITAM.DUMKA Sid/transition not interpreted correctly.
- 2.4.0.26 - Updated PMDG export menu items (to avoid 777 ver confusion with older FLY!2 versions)
- 2.4.0.25 - Fixed: Selection of Wrong SID when multiple variations of SID ID exist for same runway (LIRF Sid issue).
- 2.4.0.24 - Added: Export to Aerosoft's AirbusX Extended
- 2.4.0.20 - Fixed: Unable to complete Building of Map databases from newer of Navigraph data.
- 2.4.0.19 - Fixed: Aerowinx PS1 fix.

- 2.4 Release (Jun 2011) (2.4.0.18 Release version Available at SimMarket.com)

- Added: Export to Google Maps
- Added: Export to iFLY 737
- Updated: FsbDisplay.cfg file Obsolete web sites removed.
- Updated: New Navdata format (for Navigraph Updates support).
- Fixed: FSCommander export for FSC9
- Fixed: PACOTS Tracks not loading
- Modified: 'SR' Button now in Up position by default
- Modified: ASv6+ Support changed to just 'ActiveSky'


Features Removed/Retired
- Export To GPS98
- Export To 767PIC
- Export To SquawkBox 2
- Export To X-Plane 6

- 2.3 Release (Oct 2006)

New Features
- FSX directory path support
- Export to Aerosoft L1011 FMS
- Export to iFLY 747
- Export to XPlane 8+ FMS
- Export to vasFMC
- Export to PSS 777/757
- Export to FSX Planner xml (.pln) format
- Export to ISG FMS/MCU

Fixes
- Conversion from Kgs to lbs not precise enough (Fixed)
- Distances incorrect on route waypoint table (Fixed).
- Sid menu list incomplete for some airports (Fixed).

Modifications
- Support for modified XPlane8 data file and FMS format.

Regards.
Ernie.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 20, 2014 10:43 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Ernie,

Thanks very much for this. I will test as time allows and pass the word to the folks on the iFly 744 forum...

Merry Christmas!

DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 21, 2014 6:08 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Ernie,

Found a small bug in this release:

[RTE]
ORIGIN_AIRPORT=KIAH,
DEST_AIRPORT=KSEA,

The airport ICAOs should not be followed by commas. This is important because the user will not be able to select any airport data via the FMC.

Regards,
DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 22, 2014 1:11 am 
Offline

Joined: Wed Apr 14, 2010 5:01 am
Posts: 17
Location: Puyallup, Wa.
Hi Ernie,
Okay, got it. Thank you!

Jerry Friz

_________________
Jfriz


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 2:56 am 
Offline

Joined: Thu May 19, 2005 3:45 pm
Posts: 3902
Location: NJ, USA
ubersu2 wrote:
Ernie,

Found a small bug in this release:

[RTE]
ORIGIN_AIRPORT=KIAH,
DEST_AIRPORT=KSEA,

The airport ICAOs should not be followed by commas. This is important because the user will not be able to select any airport data via the FMC.

Regards,
DJ


I've posted an update (same filename, same location) I removed the extra commas.

Thanks.

Regards.
Ernie.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 11:53 am 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Thanks, Ernie - that's got it...

Regards,
DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 22, 2015 2:56 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 18, 2008 12:06 am
Posts: 62
Ernie, any chance of adding p3dv2 support?
The only difference from FSX is the directory, C:\Users\{username}\Documents\Prepar3D v2 Files

Just to make it easier, instead of having to manually copy the files across.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 17, 2015 7:28 am 
Offline

Joined: Mon Feb 18, 2008 12:06 am
Posts: 62
And Prepar3D v3 also? Please. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 17, 2015 7:41 pm 
Offline

Joined: Thu May 19, 2005 3:45 pm
Posts: 3902
Location: NJ, USA
kernowUK wrote:
And Prepar3D v3 also? Please. :)


Use this config option

FSX_PLN=C:\Users\{username}\Documents\Prepar3D v2 Files

That should work for P3D

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 17, 2015 8:39 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 18, 2008 12:06 am
Posts: 62
Thanks for that, Ernie :)
I knew there was a way!

Is there also a way to send PSS A320 plans to a different directory?

Cheers

Steve


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group