Fsbuild-2 Flight Planner

Fsbuild 2 support forum
It is currently Thu Jul 18, 2019 9:20 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 27, 2016 4:35 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 10, 2016 10:40 am
Posts: 11
I can not save the Flight Plans FS2004. I have Windows XP. The path in Flight Simulator 2004 is correct in the options. Me from saving the file "Unable to create FS2000 file C: \ DOCUMENTS AND SETTINGS \ OLDRINI RENATO \ DOCUMENTS \ FILES OF FLIGHT SIMULATOR \ Pilots \ DGAA-LIRF.PLN
My path where my flight plans are positioned is excluded as indicated above "Pilots".
How can I do?
Thank you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 28, 2016 6:36 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Hi,

That's an antique path. How about posting the content of your fsbuild2.cfg file?

DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 3:42 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 10, 2016 10:40 am
Posts: 11
My setup is this in fsbuild2.cfg:

[FSBUILD]
AUTOREFRESH_DELAY=1
MAGYEAR=2002
AIRCRAFT=MD11 w/ PW4460
SBPC_SERVER=www.vatsim.net
ROUTELINE=1
NATRAKURL=www.fsbuild.com/nat/pilotweb.nas.faa.gov/common/nat.html
WEATHERPROG=ACTIVESKY


[MS-FLIGHTSIMULATOR]
FS_HOME=C:\PROGRAMMI\MICROSOFT GAMES\FLIGHT SIMULATOR 9
ACTIVESKY=C:\PROGRAMMI\MICROSOFT GAMES\FLIGHT SIMULATOR 9\MODULES\ASV6

[FLY!]

[PS1]

[X-PLANE]

[STARTUP]
TOC_TOD
CLEARMAP_BEFORE_BUILD
DISPRTEWPTSONMAP
FS2000_GPS
AUTOREFRESH_ON


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 7:44 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Per Ernie A. : "It displays that message when it cannot find either FS2002.EXE, FS9.exe, or FSX.exe in the specified FS_Home folder. It then presumes FS2000 is being used which had a '\pilots' subfolder." So, make sure that the path to your flight simulator installation is correct.


DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 30, 2016 5:08 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 10, 2016 10:40 am
Posts: 11
The path is correct. In the Microsoft Games \ Flight Simulator 9 directory there are the Fs2000.exe files, FS2002.exe and fs9.exe .. In FSBuild have the correct path and saved correctly. If except in .rte format for PMDG, located perrcorso correctly and properly creates the file .rte on the flight plan did.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 30, 2016 5:43 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 10, 2016 10:40 am
Posts: 11
I made a try saving a flight plan in FS Commander (cha estensione.pln) Flight Simulator 9 but does not open it. Probably because it not in the correct format for FS9.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 31, 2016 12:24 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2011 7:39 pm
Posts: 596
Are you running an Italian language version of XP? If so, it may be that FSBuild simply doesn't understand the language. Clearly, it cannot properly translate the FS_HOME path if that is indeed the correct path, or it would find the files EA mentions. At this point, all I can do is tell you to check back from time to time and see if Ernie drops by and gives you a better answer.

DJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 02, 2017 3:50 pm 
Offline

Joined: Wed Feb 10, 2016 10:40 am
Posts: 11
It is the Italian version of Widows XP. FSBuild probably does not properly recognize the FS2004 path (strange because the .rte files added to PMDG compiles successfully, then find the path). I hope that Ernie can give me a correct answer (if necessary seeing as I set it all remotely). I am waiting for reply and the opportunity to offer you my best wishes for the New Year.
Renato.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group