Fsbuild-2 Flight Planner

Fsbuild 2 support forum
It is currently Mon Nov 18, 2019 2:43 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Eham runway 1L
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 7:17 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 24, 2008 7:10 pm
Posts: 2
Hi, Forgive me if this has been mentioned before, but I was flying a IR flight to Eham from Gatwick, nearing my destination atc gave me runway 1L to land. However, this runway together with 1R 19R 19L does not exist in Rwyinfo V2 could you please help.

Thank you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Eham runway 1L
PostPosted: Sun Aug 31, 2008 1:02 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 24, 2008 7:10 pm
Posts: 2
Does no one answer questions any more?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 13, 2008 6:10 pm 
Offline

Joined: Sat Sep 13, 2008 4:37 pm
Posts: 4
Location: San Diego, CA USA
You can of course edit the "Prwydata.txt" file yourself. Here's how a typical runway line is constructed using runway 06 at Schiphol as the example...

06_ILS_059_11483_110.55_060

06 = Runway number
ILS or --- = ILS or not
059 = Course setting (this will be "000" if not ILS)
11483 = Runway length
110.55 = ILS frequency ("---" if none)
060 = Runway heading

And each airport section begins with airport info. Again using Schiphol...

EHAM SCHIPHOL -11

EHAM SCHIPHOL = ICOA code and Airport name
-11 = Airport altitude

I've put together a new section for EHAM. Just copy it as is and replace the EHAM section in the "Prwydata.txt" file. Make a backup copy of "Prwydata.txt" first of course.

Code:
EHAM  SCHIPHOL                                 -11     1L_ILS_005_10812_108.75_005 1R_ILS_005_11134_110.30_005 04_---_000_6608_---_043 06_ILS_059_11483_110.55_060 09_---_000_11329_---_089 18C_ILS_184_10826_109.50_184 18L_---_000_11155_---_184 18R_ILS_184_12467_110.10_184 19L_---_000_11134_---_005 19R_ILS_185_10812_109.50_185 22_ILS_223_6608_109.15_223 24_---_000_11483_---_240 27_ILS_269_11329_111.55_269 36C_ILS_003_10826_108.75_004 36L_---_000_12467_---_004 36R_ILS_004_11155_111.95_004

Hope this helps.

_________________
Frank Safranek - Alphasim/Virtavia Paint Crew
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Eham runway 1L
PostPosted: Fri Dec 20, 2013 6:07 am 
Offline

Joined: Fri Dec 20, 2013 6:00 am
Posts: 1
Typing an P; simulator pauzes. Etc. etc. Now I discovered that hitting first the "Z"-key into the pink bar, than remove this "Z" or closing the pink bar by hitting te KBD knob all problems are solved. Then V2 is working fine. (until hitting the "Z" again of course).

_________________
www.prep4sure.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group